Τα πάντα για τις μεταφορές

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Αποστολάκης μεταφορική

6908828320

Μεταφορά πιάνου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μεταφορές μουσικών οργάνων και μεταξύ αυτών και μεταφορά πιάνου. Έχουμε γράψει ειδικό άρθρο για τη μεταφορά πιάνου διότι αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο μουσικό όργανο. ένα πιάνο δεν έχει μόνο μεγάλη χρηματική αξία αλλά πολλές φορές έχει και συναισθηματική αξία. Όσον αφορά τις μεταφορές πιάνων εκεί παρουσιάζονται κάποιες ιδιαίτερες δυσκολίες τις οποίες θα αναπτύξουμε στη συνέχεια του άρθρου.


Μεταφορά μουσικών οργάνων

Η μεταφορική εταιρεία μας αναλαμβάνει μεταφορά μουσικών οργάνων κάθε μεγέθους και κάθε τύπου. Μπορούμε να αναλάβουμε τη μεταφορά όγκος και βαρέως μουσικού οργάνου όπως για παράδειγμα μεταφορά πιάνου. Αυτή είναι η πιο δύσκολη περίπτωση μεταφοράς μουσικών οργάνων διότι είναι και βαρύ και ογκώδες. Ογκώδη μουσικά όργανα με μικρό βάρος είναι τα ντραμς και τα αρμόνια. Όταν αναλάβουμε μεταφορά μικρών μουσικών οργάνων τότε έχει σημασία το πακετάρισμα ώστε να μην υποστούν καμία φθορά και καμιά απορρύθμιση κατά τη μεταφορά. Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε εδώ όλους τους τύπους μουσικών οργάνων. Απλά να ξέρετε ότι είμαστε σε θέση να αναλάβουμε κάθε τύπου μεταφορά μουσικού οργάνου.

Μεταφορά μουσικών οργάνων

μεταφορά πιάνου

Τι ιδιαιτερότητες έχει η μεταφορά πιάνου

Η μεταφορά πιάνου είναι μία πολύ ειδική περίπτωση μεταφοράς της οποίας ιδιαιτερότητες συνοψίζονται σε τρεις παραμέτρους. Η πρώτη παράμετρος είναι όγκος του πιάνου. Ένα μεγάλο πιάνο με ουρά είναι αδύνατο να περάσει από τη σκάλα της πολυκατοικίας. Ακόμα και την μπαλκονόπορτα να χρησιμοποιήσουμε για να το βγάλουμε στο μπαλκόνι και να το μεταφέρουμε με ανυψωτικό μηχάνημα θα χρειαστεί να το αποσυναρμολογήσουμε. Το μεγάλο πιάνο με ουρά είναι από τα πιο ογκώδη αντικείμενα που μπορεί να κληθούμε να μεταφέρουμε. η δεύτερη παράμετρος που αυξάνεται η δυσκολία μεταφοράς ποιανού είναι το βάρος του. Συνήθως το βάρος ενός πιάνου ξεκινά από 200 κιλά και μπορεί να φτάσει και μέχρι τα 600 κιλά. Αυτό καθιστά αδύνατη τη μεταφορά με τα χέρια και επιβάλλει τη χρήση γερανού και ανυψωτικού μηχανήματος. Το ανυψωτικό μηχάνημα το χρησιμοποιούμε για να το κατεβάσουμε από τον όροφο. Και στη συνέχεια χρησιμοποιούμε γερανό για να βάλουμε το πιάνο στο φορτηγό. Η τρίτη παράμετρος αφορά την ευαισθησία του πιάνου. πρόκειται για ένα μουσικό όργανο αρκετά το οποίο δεν πρέπει να χτυπηθεί κατά τη μεταφορά.


Διαδικασία μεταφοράς πιάνου

Η μεταφορά του πιάνου ξεκίνα με αποσυναρμολόγηση των επόμενων τμημάτων του μουσικού οργάνου. Η αποσυναρμολόγηση γίνεται για να μειώσουμε τόσο τον όγκο όσο και το βάρος των επιμέρους κομματιών που θα μεταφέρουμε. Στη συνέχεια γίνεται αμπαλάζ των κομματιών που θα μεταφερθούν ώστε να είναι προστατευμένα από τυχόν χτυπήματα κατά τη μετακίνηση τους με το φορτηγό. Το πιάνο είναι ένα μουσικό όργανο μεγάλης χρηματικής αξίας και για αυτό το λόγο λαμβάνουμε ιδιαίτερη μέριμνα κατά το πακετάρισμα και το αμπαλάζ των κομματιών του. Το προσωπικό μας γνωρίζει πολύ καλά πως να κάνει το αμπαλάζ ώστε η μεταφορά να γίνει με απόλυτη ασφάλεια. Όσο μεγαλύτερα είναι τα αντικείμενα τόσο πιο απαιτητικό το πακετάρισμα. Εάν ένα ογκώδες αντικείμενο μετακινηθεί κατά τη μεταφορά και δεν έχει γίνει το αμπαλάρισμα σωστά τότε είναι βέβαιο ότι θα φθαρεί. Ειδικά στην περίπτωση μεταφοράς ποιανού χρησιμοποιούμε υλικά συσκευασίας υψηλών απαιτήσεων. Εξαντλούμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων την προστασία που προσφέρει το αμπαλάζ κατά τη μεταφορά.

Διαδικασία μεταφοράς πιάνου

Ανυψωτικό μηχάνημα για τη μεταφορά πιάνου

Ανυψωτικό μηχάνημα για τη μεταφορά πιάνου

Αφού πακετάρουμε τα κομμάτια στη συνέχεια τα μεταφέρουμε στο φορτηγό. Κάποια κομμάτια του πιάνου έχουν μεγάλο όγκο και μεγάλο βάρος συνεπώς κρίνεται απαραίτητη η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. Τα βαριά αντικείμενα δεν μπορούν να περάσουν από τη σκάλα της πολυκατοικίας. Είναι βέβαιο θα προξενήσουν φθορά τόσο στη σκάλα όσο και στα ίδια τα αντικείμενα. Η εταιρεία μας διαθέτει ανυψωτικό μηχάνημα για την ασφαλή μεταφορά του πιάνου. Στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί γερανός για την εύκολη τοποθέτηση των μηχανημάτων πάνω στο φορτηγό. Όταν επιλέγουμε γερανό για να μεταφέρουμε τόσο βαριά αντικείμενα χρησιμοποιούνται ειδικοί ιμάντες που αντέχουν σε μεγάλο βάρος. Το ανυψωτικό μηχάνημα θα χρησιμοποιηθεί επίσης για την τοποθέτηση του πιάνου στο χώρο μετεγκατάστασης. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος για τη μεταφορά πιάνου.


Τοποθέτηση του πιάνου στο χώρο μετεγκατάστασης

Αφού φτάσουμε στον προορισμό μας χρησιμοποιούμε τον γερανό για να βγάλουμε από το φορτηγό τα κομμάτια του πιάνου. στη συνέχεια χρησιμοποιούμε το ανυψωτικό μηχάνημα για να ανεβάζουμε το πιάνο στον όροφο στον οποίο θα τοποθετηθεί. Ακολούθως γίνεται αφαίρεση της συσκευασίας αμπαλάζ και επανασυναρμολογηση του μουσικού οργάνου. Τοποθετούμε το πιάνω στην τελική του θέση και σας το παραδίδουμε όπως ακριβώς το παραλάβαμε. Δεν χρειάζεται να ανακατευτείτε καθόλου με διαδικασίες πακεταρίσματος, αμπαλάζ, αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης του μουσικού οργάνου.

Τοποθέτηση του πιάνου

Κόστος μεταφοράς πιάνου

Κόστος μεταφοράς πιάνου

Το κόστος μεταφοράς πιάνου εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. μία πρώτη παράμετρος που καθορίζει το κόστος το κόστος μεταφοράς πιάνου είναι ο όροφος από τον οποίο θα το πάρουμε και όροφο στον οποίο θα το τοποθετήσουμε. Διότι η οροφή καθορίζουν την ανάγκη χρήσης γερανού η ανυψωτικού μηχανήματος. Μία δεύτερη παράμετρος είναι το βάρος το πιάνου. Άλλο είναι το κόστος μεταφοράς ενός ελαφριού ποιανού και όλο το κόστος μεταφοράς ενός βαριού και όγκος πιάνου. Άλλη μία παράμετρος που καθορίζει το κόστος μεταφοράς του πιάνου είναι ο τύπος του συγκεκριμένου μουσικού οργάνου. Υπάρχουν κάποια πιάνο τα οποία αποσυναρμολογούνται εύκολα ενώ κάποια άλλα αποσυναρμολογούνται πολύ δύσκολα. Εάν θέλετε να μάθετε ποιο είναι το κόστος μεταφοράς του πιάνου σας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας επισκεφτούμε. Σε εκείνη τη συνάντηση θα ενημερωθείτε τόσο για το κόστος της μεταφοράς του πιάνου όσο και για τις τεχνικές που θα χρησιμοποιήσουμε για τη μεταφορά του αγαπημένου σας μουσικού οργάνου.


Εμπειρία στη μεταφορά πιάνου

Το προσωπικό της εταιρείας μας έχει αναλάβει πολλές φορές μεταφορά πιάνου και είναι σε θέση να ολοκληρώσει τη μεταφορά με αξιοπιστία. Έχουμε αναλάβει πολλές φορές μεταφορά πιάνου. Πριν τη μεταφορά υπάρχει δυνατότητα θα σας επισκεφτεί ο τεχνικός και να σας εξηγήσει Πώς ακριβώς θα γίνει η μεταφορά του πιάνου. Θα μαθετε ποια είναι τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφάλεια. Επίσης θα σας δείξει ποια κομμάτια θα αποσυναρμολογηθούν και με ποιες τεχνικές θα γίνει η διαδικασία της αποσυναρμολόγησης και στη συνέχεια της επανασύνδεσης.

Η μεγάλη δύναμη της μεταφορική μας εταιρείας

Η μεγάλη δύναμη της εταιρείας μας είναι το προσωπικό μας. Όχι μόνο επειδή έχει λάβει άριστη εκπαίδευση και έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία στις μεταφορές και τις μετακομίσεις. Επιπλέον θέλουμε ο πελάτης να νιώθει σίγουρος για όλα τα βήματα που ακολουθούμε κατά τη μεταφορά αντικειμένων ή τη μετακόμιση. για αυτό το λόγο το προσωπικό μας είναι σε θέση να σας εξηγήσει επακριβώς και λεπτομερώς τα βήματα που θα ακολουθήσουμε και τα μέτρα προστασίας που θα λάβουμε για τη μεταφορά. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην επικοινωνία με τον πελάτη ο οποίος θέλουμε να γνωρίζει λεπτομερώς τις διαδικασίες που ακολουθεί η μεταφορική εταιρία μας. αναλαμβάνουμε απαιτητικές εργασίες μεταφοράς όπως για παράδειγμα μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων η μεταφορά μουσικών οργάνων. Εδώ μπορείτε να δείτε πως ακριβώς δουλεύουμε και για ποιο λόγο θα μας προτιμήσετε όταν επιλέξετε μεταφορική εταιρεία.


.

.