Τα πάντα για τις μεταφορές

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Αποστολάκης μεταφορική

6908828320

Μετακόμιση με γερανό

Στις μεταφορές και μετακομίσεις που αναλαμβάνουμε όπου χρειάζεται κάνουμε μετακόμιση με ανυψωτικό μηχάνημα. Όταν μεταφέρουμε αντικείμενα από πολυκατοικία σε πολυκατοικία στην πλειονότητα των περιπτώσεων ενδείκνυται να γίνει μετακόμιση με γερανό. Οι μετακομίσεις με ανυψωτικά μηχανήματα διαθέτουν πολλές ευκολίες και πολλά πλεονεκτήματα τόσο για τη διαδικασία της μετακόμισης όσο και για την ασφάλεια των αντικειμένων και της περιουσίας σας. Η μεταφορική εταιρεία μας έχει δυνατότητα χρήσης ανυψωτικού μηχανήματος σε μετακόμιση μέχρι και το 10ο όροφο πολυκατοικίας.


Ασφάλεια στη μετακόμιση με γερανό

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η χρήση του ανυψωτικού μηχανήματος γίνεται από ανθρώπους εξειδικευμένος στη χρήση του γερανού. Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο είναι αναγκαίος ο χειρισμός από εξειδικευμένο και έμπειρο χειριστή είναι διότι θα πρέπει το ανυψωτικό μηχάνημα να στηθεί σωστά. Εάν ο χειριστής του γερανού δεν διαθέτει εμπειρία τότε υπάρχει αυξημένος κίνδυνος ατυχήματος. Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και χειριστές ανυψωτικών μηχανημάτων με πολύ μεγάλη εμπειρία στις μετακομίσεις εξοπλισμού και οικοσκευών προς τα ψηλά πατώματα των πολυκατοικιών.

Ασφάλεια στη μετακόμιση με γερανό

Ανυψωτικό μηχάνημα για μεταφορά πιάνου

Ανυψωτικό μηχάνημα για μεταφορά πιάνου

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη μεταφορά μουσικών οργάνων. Το πιο χαρακτηριστικό μουσικό όργανο που μεταφέρεται τακτικά είναι το πιάνο. αυτό είναι πολύ λογικό Διότι σε περίπτωση που μετακομίσει μία οικογένεια από μία πολυκατοικία σε μία άλλη πολυκατοικία εάν στην οικογένεια υπάρχει μουσικός ο οποίος θέλει να κάνει εξάσκηση στο πιάνο τότε θα πρέπει η μετακόμιση να περιλαμβάνει και τη μεταφορά του πιάνο. Πολύ συνηθισμένες περιπτώσεις μεταφοράς μουσικών οργάνων γίνονται κατά την εγκατάσταση εξοπλισμού για τη λειτουργία μουσικών σκηνών. Η μεταφορά μουσικών οργάνων και ειδικότερα η μεταφορά πιάνου δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Το πιάνο είναι ένα ογκώδες αντικείμενο το οποίο καθώς μεταφέρεται υπάρχει κίνδυνος φθοράς. Η φθορά αφορά είτε το ίδιο το πιάνο είτε τους τοίχους της πολυκατοικίας και του διαμερίσματος δια μέσου των οποίων θα περάσει. κατά τη γνώμη μας είναι απαράδεκτο να γίνει μεταφορά πιάνου από τις σκάλες της πολυκατοικίας διότι είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα συμβεί ατύχημα. Υπάρχει περίπτωση μία γωνιά του πιάνου να γδάρει τον τοίχο. Επίσης υπάρχει περίπτωση να διδαχθεί το ίδιο το πιάνο. Η πρώτη ασφάλεια που παίρνουμε για να αποφύγουμε τέτοιου είδους φθορά είναι το αμπαλάζ κατά τη μετακόμιση. Τα συνεργεία μας αμπαλαρουν τα μουσικά όργανα με τρόπο ώστε να αποκλείεται η φθορά τόσο του οργάνου όσο και των τοίχων στη σκάλα της πολυκατοικίας. Η δεύτερη και σημαντικότερη ασφάλεια είναι η μεταφορά πιάνου με γερανό. Το ανυψωτικό μηχάνημα θα μεταφέρει το πιάνο με ασφάλεια ακόμα και σε υψηλούς ορόφους. LINK


Μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων με γερανό

Μία άλλη κατηγορία μεταφορών στις οποίες το ανυψωτικό μηχάνημα αποδεικνύεται πολύτιμο είναι η μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων. Πρόκειται για μηχανήματα τα οποία είναι αρκετά ογκώδη αρκετά βαριά αλλά πάνω από όλα είναι πολύ ευαίσθητο και πολύ ακριβός εξοπλισμός. Η μοναδική περίπτωση για να ανεβάσουμε ιατρικά μηχανήματα σε όροφο είναι με χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. Στην περίπτωση μεταφοράς ιατρικών μηχανημάτων αυξάνουμε πολύ περισσότερο τα μέτρα προστασίας. Εδώ δεν αρκεί ένα απλό αμπαλάζ όπως κάνουμε στην οικοσκευή. Διότι δεν κινδυνεύουμε μόνο από το γρατζούνισμα. Όταν κάνουμε μεταφορά οικοσκευής η μετακόμιση όλα τα έπιπλα του σπιτιού τότε το πρόβλημα είναι πως θα αποφύγουμε τα συστήματα και τις μικροφθορές. Στην περίπτωση όμως μεταφοράς ιατρικών μηχανημάτων τα αντικείμενα είναι πολύ πιο ευαίσθητα. Δεν πρέπει να κουνηθούν πολύ και πολλές φορές δεν πρέπει καν να αναποδογυρίζουν. Επίσης κάποια ιατρικά μηχανήματα έχουν τεράστιο όγκο και πολύ μεγάλο βάρος ώστε να είναι αδύνατη η μεταφορά τους από τη σκάλα της πολυκατοικίας. Η μεταφορά με ανυψωτικό μηχάνημα αποτελεί μονόδρομο γιατί μετακίνηση ιατρικού μηχανήματος. Η εταιρεία μας διαθέτει πολύ έμπειρο προσωπικό και εμπειρία αρκετών ετών πάνω στις μεταφορές ιατρικών μηχανημάτων.

Μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων με γερανό

Επιπλέον προβλήματα στη μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων

Επιπλέον προβλήματα στη μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων

Όταν κάνουμε μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων προκύπτουν και κάποια άλλα προβλήματα τα οποία Βεβαίως η εταιρία μας έχει μεγάλη εμπειρία και τα δίνει εύκολα. ένα σημαντικό ζήτημα είναι πολλά ιατρεία βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους οι οποίοι δεν έχουν πεζοδρόμιο ή έχουν πολύ στενό πεζοδρόμιο στο οποίο δύσκολα θα στηριχθεί το ανυψωτικό μηχάνημα. Ακόμα δυσκολότερη είναι η τοποθέτηση ιατρικών μηχανημάτων σε ιατρεία που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας όπου έχουμε πολύ στενούς δρόμους. σε αυτή την περίπτωση το στήσιμο του γερανού θα πρέπει να γίνει με γρήγορες και ευέλικτες κινήσεις ώστε η μετακόμιση και η μεταφορά του ιατρικού μηχανήματος να γίνει στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Διότι ειδικότερα σε κεντρικούς δρόμους το κλείσιμο της κυκλοφορίας για μεγάλο χρονικό διάστημα αποτελεί μεγάλο πρόβλημα.


Μεταφορά οικοσκευής με ανυψωτικό μηχάνημα

Στις περισσότερες περιπτώσεις όπου έχουμε μεταφορά οικοσκευής το ανυψωτικό μηχάνημα μας λύνει τα χέρια. Ο γερανός αποτελεί την πιο ευέλικτη λύση ώστε να ανεβάσουμε την οικοσκευή και τα έπιπλα με ταχύτητα και ασφάλεια στον προορισμό τους. ο ιδιοκτήτης της οικοσκευής δεν έχει λόγο να ανησυχεί μήπως προκληθούν φθορές στην πολυκατοικία στις οποίες Βεβαίως θα πρέπει μετά να καλύψει ο ίδιος με δικά του έξοδα. επίσης μπορεί να είναι 100% σίγουρος ότι τα έπιπλα του θα μεταφερθούν χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά. Διότι με το ανυψωτικό μηχάνημα τα έπιπλα δεν έρχονται σε επαφή με τοίχους. Οικοσκευή κατεβαίνει από το μπαλκόνι στο φορτηγό. Στη συνέχεια το φορτηγό κάνει τη μεταφορά και τη μετακόμιση. Τέλος το ανυψωτικό μηχάνημα παίρνει τα έπιπλα και τα πηγαίνει πάλι στο μπαλκόνι. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε κάθε επαφή με τον τοίχο ποιος μπορεί να προκαλέσει πιθανή φθορά στα έπιπλα στην πολυκατοικία.

Μεταφορά οικοσκευής με ανυψωτικό μηχάνημα

Προβλήματα που λύνει το ανυψωτικό μηχάνημα στις μετακομίσεις

Προβλήματα που λύνει το ανυψωτικό μηχάνημα στις μετακομίσεις

Η εμπειρία έχει δείξει και έχουμε πάρα πολλούς λόγους για να χρησιμοποιούμε το ανυψωτικό μηχάνημα στις μετακομίσεις. Το σημαντικότερο πρόβλημα που λύνουμε με το γερανό είναι οι περιορισμένοι εσωτερικοί χώροι και τα πολύ βαριά αντικείμενα. Ο συνδυασμός μάλιστα αυτών των δύο κάνει τη μετακόμιση ανέφικτη χωρίς ανυψωτικό μηχάνημα. Για να το πούμε με απλά λόγια είναι αδύνατο να μεταφέρεις ένα ογκώδες και βαρύ αντικείμενο από τη σκάλα της πολυκατοικίας. Ειδικότερα στα παλιά σπίτια όπου οι σκάλες είναι στενές. Επίσης ο γερανός ρίναι απαραίτητος όταν έχουμε να μεταφέρουμε ευαίσθητα αντικείμενα. Σε αυτή την κατηγορία μεταφορών περιλαμβάνεται η μεταφορά πιάνο, μετακινήσεις ιατρικων μηχανηματων η έργων τέχνης. Πολύτιμο αποδεικνύεται επίσης το ανυψωτικό μηχάνημα όταν θέλουμε να μεταφέρουμε χρηματοκιβώτια. Το βασικό πλεονέκτημα είναι ότι αποφεύγουμε φορές στους τοίχους και στο κτίριο όπως επίσης φθορές και γδαρσιματα στα ίδια τα αντικείμενα. Το ανυψωτικό μηχάνημα είναι αναγκαίο για την προστασία των μεταφερόμενων αντικειμένων.


Έμπειροι χειριστές ανυψωτικού μηχανήματος

Η εταιρεία μας έχει προσωπικό πού προέρχεται κατά βάση από τον τόπο καταγωγής μας. Προτιμούμε το ελληνικό προσωπικό για να βοηθάμε τις οικογένειες συμπατριωτών μας που περνάνε αυτή τη φοβερή οικονομική κρίση. Το προσωπικό μας περιλαμβάνει χειριστές ανυψωτικού μηχανήματος με τεράστια εμπειρία και πολύ μεγάλο πλήθος μεταφορών και μετακομίσεων στο ενεργητικό τους. Θα χαρείτε πολύ Όταν δείτε τα μέτρα ασφαλείας και τους έξυπνους χειρισμούς που κάνουν οι έμπειροι χειριστές γερανού και ανυψωτικού μηχανήματος μετακομίσεις και μεταφορές. Θα χαρούμε πολύ επίσης να πραγματοποιήσετε μία επίσκεψη στο γραφείο μας για να γνωρίσετε το ελληνικό προσωπικό το οποίο θα αναλάβει τη μετακόμιση της εταιρείας η της οικοσκευής σας.

Έμπειροι χειριστές ανυψωτικού μηχανήματος

.

.