Τα πάντα για τις μεταφορές

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Αποστολάκης μεταφορική

6908828320

Μεταφορά μουσικών οργάνων

Η μεταφορά μουσικών οργάνων αποτελεί μία ειδική περίπτωση μετακόμισης με πολλές απαιτήσεις. Τα μουσικά όργανα είναι ευαίσθητα αντικείμενα μεγάλης αξίας τόσο σε χρηματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη μεταφορά μουσικών οργάνων οποιουδήποτε μεγέθους. Έχουμε καταλάβει αρκετές φορές τη μεταφορά μεγάλων μουσικών οργάνων όπως για παράδειγμα μεταφορά πιάνου. Επίσης μπορούμε να φροντίσουμε για τη μεταφορά μουσικών οργάνων μικρού και μεσαίου μεγέθους με απόλυτη ασφάλεια καθώς και για την τοποθέτηση αυτών στο νέο χώρο εγκατάστασης τους.


Τεχνικές μεταφοράς μουσικών οργάνων

Όταν έχουμε να κάνουμε μεταφορά μουσικών οργάνων δεν εφαρμόζουν πάντα τις ίδιες τεχνικές. Ο τρόπος μεταφοράς εξαρτάται από το μέγεθος των μουσικών οργάνων που πρόκειται να μεταφέρουμε. Όταν αναλάβουμε μεταφορά μικρών μουσικών οργάνων τότε φροντίζουμε για το κατάλληλο πακετάρισμα αμπαλάρισμα αυτών. Στην περίπτωση όμως που πρέπει να μεταφέρουμε πιάνο ή άλλο μεγάλο ογκώδες μουσικό όργανο τότε απαιτούνται ιδιαίτερες τεχνικές μεταφοράς μουσικού οργάνου. Ειδικά στην περίπτωση του πιάνου ενδεχομένως δεν χρειαστεί αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση αυτού στο νέο χώρο προορισμού. ούτως ή άλλως θα συνεργείο μας διαθέτει την εμπειρία ώστε να διεκπεραιώσουν τη μεταφορά μουσικών οργάνων κάθε τύπου και κάθε μεγέθους.

Τεχνικές μεταφοράς μουσικών οργάνων

Κόστος μεταφοράς μουσικών οργάνων

Κόστος μεταφοράς μουσικών οργάνων

Το κόστος της μεταφοράς μουσικών οργάνων εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Παίζει ρόλο ο τύπος του μουσικού οργάνου, το μέγεθος, η ευαισθησία, ο όροφος από τον οποίο θα ξεκινήσει η μεταφορά και αυτός και ο όροφος στον οποίο θα καταλήξει η μεταφορά του μουσικού οργάνου. Ενα τηλεφώνημα στην εταιρεία μας αρκεί για να έρθει στο χώρο σας εξειδικευμένος υπάλληλος τα οποίος θα σας περιγράψει λεπτομερώς τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουμε για τη μεταφορά των δικών σας μουσικών οργάνων.


Μεταφορά μικρών μουσικών οργάνων

Η μεταφορά μικρών μουσικών οργάνων δεν παρουσιάζει ιδιαίτερη δυσκολία. Το σημείο-κλειδί είναι το ασφαλές πακετάρισμα των μουσικών οργάνων. στην περίπτωση που θα γίνει μεταφορά εγχόρδων θα πρέπει οπωσδήποτε να χαλαρώσουμε τις χορδές ώστε να μηδενίσουμε την περίπτωση σπασίματος χορδής. Συνήθως τα μικρά μουσικά όργανα συνοδεύονται από τις θήκες τους. το πρώτο πράγμα είναι να βάλουμε το μουσικό όργανο στην κατάλληλη θήκη η οποία ούτως ή άλλως θα παρέχει ασφάλεια. το επόμενο βήμα είναι να πακετάρω με τις θήκες τα κατάλληλα κουτιά. Γύρω-γύρω απο τις θήκες τοποθετούμε ειδικό υλικό το οποίο απορροφά τους κραδασμούς και μηδενίζει την πιθανότητα χτυπήματος του μουσικού οργάνου. Το προσωπικό της μεταφορικής εταιρείας μας έχει κάνει πολλές φορές τέτοιου είδους διαδικασίες συσκευασίας και διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία στη μεταφορά μουσικών οργάνων. Συνήθως χρησιμοποιούμε αεροπλάστ ώστε να μιλήσουμε και για απώλεια κραδασμών. Πρόκειται για ένα φυσαλιδωτό περιτύλιγμα που απορροφά τους κραδασμούς και το περιεχόμενο της θήκης μεταφέρεται χωρίς να κουνηθεί καθόλου. Αφού τυλίξουμε τη θήκη με το ειδικό αυτό υλικό στη συνέχεια την τοποθετούμε σε ειδικές κούτες. Αυτές οι κουτες στη συνέχεια μεταφέρονται πολύ εύκολα με τα φορτηγά της εταιρείας μας. Αφού τα μουσικά όργανα θα φτάσουν στον προορισμό τους το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας μέριμνα για το ξεπακετάρισμα και την παράδοση των μουσικών οργάνων όπως ακριβώς τα παραλάβαμε.

Μεταφορά μικρών μουσικών οργάνων

Μεταφορά μεγάλων μουσικών οργάνων

Μεταφορά μεγάλων μουσικών οργάνωνς

Η μεταφορά μεγάλων μουσικών οργάνων δεν είναι τόσο απλή όσο η μεταφορά μικρών μουσικών οργάνων. Υπάρχουν τρία κρίσιμα σημεία που διαφοροποιούν τη διαδικασία. Το πρώτο είναι η υποχρεωτική χρήση ανυψωτικού μηχανήματος στη μεταφορά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μεταφερθεί εδώ δες μουσικό όργανο όπως για παράδειγμα το πιάνο κατεβάζοντας και ανεβάζοντας αυτό από τις σκάλες της πολυκατοικίας. Ένα ογκώδες μεγάλο μουσικό όργανο θα πρέπει να ανέβει και να κατέβει χρησιμοποιώντας ανυψωτικό μηχάνημα. Το δεύτερο κρίσιμο σημείο που αφορά τη μεταφορά μεγάλων μουσικών οργάνων είναι σχεδόν υποχρεωτική αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση του οργάνου. Η διαδικασία της αποσυναρμολόγησης είναι απαραίτητη όχι τόσο για τη μεταφορά αλλά κυρίως για να μπορεί στο μουσικό όργανο να περάσει από τα ανοίγματα του σπιτιού. Για παράδειγμα θα πρέπει να το αποσυναρμολογησουμε για να μπορέσουμε να το βγάλουμε από την μπαλκονόπορτα. Το τρίτο κρίσιμο σημείο που διαφοροποιεί τη μεταφορά μεγάλων μουσικών οργάνων από τα μικρά μουσικά όργανα αναφέρεται στο αμπαλάρισμα. Λόγω του μεγάλου όγκου και του μεγάλο βάρους των μεγάλων μουσικών οργάνων οι δυνάμεις που ασκούνται κατά τη μεταφορά αυτό είναι μεγαλύτερες. Για να το πούμε με απλά λόγια άλλη δύναμη θα δεχτεί μία κιθάρα εάν κουνηθεί λίγο δεξιά και αριστερά πάνω στο φορτηγό και άλλοι δηλαδή τα δεχτεί ένα πιάνο εάν λόγω της μεταφοράς πάντως το φορτηγό χτυπήσει δεξιά και αριστερά. Συνεπώς το αμπαλάρισμα μεγάλων μουσικών οργάνων απαιτεί ιδιαίτερες τεχνικές όπως επίσης και το δέσιμο αυτών πάντως το φορτηγό κατά τη μεταφορά. Απαιτούνται παρόμοιες τεχνικές με αυτές που χρησιμοποιούμε στις μεταφορές ιατρικού εξοπλισμού. Η εταιρία μας διαθέτει πολύ έμπειρους μεταφορείς οι οποίοι έχουν καταλάβει πάρα πολλές φορές μεταφορά μεγάλων μουσικών οργάνων και γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν τόσο για το πακετάρισμα όσο και για το πακετάρισμα αυτών.


Μεταφορά πιάνου

Μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση μεταφοράς μουσικού οργάνου είναι η μεταφορά πιάνου. Οι ιδιοκτήτες πιάνου είναι ιδιαίτερα δεμένοι με το συγκεκριμένο μουσικό όργανο το οποίο αποτελεί ίσως το σημαντικότερο κομμάτι του σπιτιού. αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα αντικείμενο πολύ μεγάλης χρηματικής αξίας αλλά και της συναισθηματικής αξίας. Υπάρχουν πιάνα τα οποία έχουν πολύ μεγάλο όγκο. Όποιο και να είναι το μέγεθος του πιάνου που διαθέτετε εμείς έχουμε την εμπειρία και τον εξοπλισμό ώστε να τα μεταφέρουμε με απόλυτη ασφάλεια στο χώρο μετεγκατάστασης. Εάν χρειαστεί μπορούμε να το συναρμολογήσουμε και να το αποσυναρμολογήσουμε. Στη μεταφορά πιάνου δεν υπάρχει περίπτωση να μη χρειαστεί ανυψωτικό μηχάνημα. Εάν θέλετε να προχωρήσετε στη μεταφορά ποιανού είναι άλλου μεγάλου μουσικού οργάνου τότε οπωσδήποτε Θα πρέπει να επισκεφτεί το χώρο σας κάποιος άνθρωπος από τη μεταφορική εταιρεία μας και να συζητήσετε μαζί του τις λεπτομέρειες της μεταφοράς. Είναι βέβαιο ότι θα σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις ώστε το αγαπημένο σας πιάνω να μεταφερθεί με ασφάλεια.

Μεταφορά πιάνου

Ασφάλεια κατά τη μεταφορά

Ασφάλεια κατά τη μεταφορά

Η ασφάλεια αποτελεί τη νούμερο ένα μέριμνα της εταιρίας μας. Φροντίζουμε για την ασφαλή μεταφορά των μουσικών οργάνων όπως και κάθε είδους αντικειμένου παραλαμβάνουμε να μεταφέρουμε. Όπως επίσης φροντίζουμε και για την ασφάλεια των εργαζομένων στην εταιρεία μας. Λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρούνται όλα τα σχετικά πρωτόκολλα ώστε η μεταφορά να γίνει με απόλυτη ασφάλεια. αυτές οι τεχνικές έχουν ιδιαίτερη αξία όταν μιλά για μεταφορά πιάνου το οποίο είναι πολύ ογκώδη και πολύ βαρύ αντικείμενο. Κανένα πιάνω δεν ζυγίζει λιγότερο από 200 κιλά. Όπως καταλαβαίνετε Εάν το συνεργείο που θα το καταφέρει δεν έχει εμπειρία αυτή η έλλειψη τεχνογνωσίας μπορεί να αποβεί μοιραία τόσο για το πιάνο όσο και για τους εργάτες που το μεταφέρουν. Και Βεβαίως Τα 200 kg αναφέρονται στα μικρό πιάνο. Έρχομαι σε μεγαλύτερο πιάνο τότε το βάρος του μπορεί να φτάσει και τα 600 κιλά. Είναι προφανές ότι τόσο απαιτητικές μεταφορές πρέπει να γίνεται μόνο από εξειδικευμένες εταιρείες. Τα συνεργεία μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε μεταφορές μουσικών οργάνων κάθε τύπο και κάθε μεγέθους ώστε να διεκπεραιώσουν τη μεταφορά με ασφάλεια.


.

.