Τα πάντα για τις μεταφορές

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Αποστολάκης μεταφορική

6908828320

Αμπαλάζ για μετακόμιση

Όταν αναλάβουμε μία μετακόμιση ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που πρέπει να εκτελέσουμε είναι το αμπαλάζ. Αυτό ακριβώς εξετάζουμε σε αυτό το άρθρο. Δείχνουμε πώς πρέπει να γίνει σωστά το αμπαλάζ για μετακόμιση ώστε τα έπιπλα και τα μικροαντικείμενα να φτάσουν στον προορισμό τους άθικτα όπως ακριβώς τα παραλάβαμε. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος κάθε μετακόμισης. Η μεταφορά των αντικειμένων στο νέο χώρο να γίνει χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό το αμπαλάζ σε μία μετακόμιση.


Ασφαλής μεταφορά αντικειμένων

Πρώτη προτεραιότητα για τη δική μας μεταφορική εταιρεία είναι η ασφαλής μεταφορά των αντικειμένων. Τα συνεργεία μας παραλαμβάνουν την οικοσκευή και τα έπιπλα και φροντίζουν με το κατάλληλο αμπαλάρισμα να τα μεταφέρουν και να τα τοποθετήσουν στο νέο χώρο όπως ακριβώς τα παρέλαβαν. Το προσωπικό μας είναι 100% ελληνικό και κατά βάση προέρχεται από τον ιδιαίτερο τόπο της καταγωγής μας. Αυτή η επιλογή πέρα από την συνεισφορά στη μείωση της ανεργίας στη χώρα μας αλλά και στην ιδιαίτερη πατρίδα μας έχει ένα ακόμα όφελος. Η μακροχρόνια συνεργασία με το προσωπικό μας μας επιτρέπει να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά όσον αφορά την ασφάλεια της μεταφοράς. Εδώ να σημειώσουμε οτι η ασφαλής μεταφορά αντικειμένων δεν σχετίζεται μόνο με το αμπαλάρισμα. Η ασφάλεια στη μετακόμιση καθορίζεται από ένα μεγάλο πλήθος παραμέτρων εκ των οποίων σημαντικότερη παράμετρος είναι η εμπειρία και η αξιοπιστία του προσωπικού της μεταφορικής εταιρείας.

Ασφαλής μεταφορά αντικειμένων

Αμπαλάζ για μετακόμιση εύθραυστων αντικειμένων

Αμπαλάζ για μετακόμιση εύθραυστων αντικειμένων

Σε κάθε μετακόμιση υπάρχουν κάποια εύθραυστα αντικείμενα τα οποία πρέπει να μεριμνήσουμε ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια. Είναι αντικείμενα τα οποία αν δεν προσέξουμε μπορεί να χτυπηθούν, να φθαρούν, να γδαρθούν ή ακόμα χειρότερα αν δεν προσέξουμε να σπάσουν. Για παράδειγμα η μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων. Η σημαντικότερη παράμετρος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το αμπαλάζ για μετακόμιση εύθραυστων αντικειμένων. Στην κατηγορία των εύθραυστων αντικειμένων περιλαμβάνονται για παράδειγμα τα γυαλικά, τα ποτήρια και τα πιάτα της κουζίνας, τα διακοσμητικά μικροαντικείμενα καθώς και τα φωτιστικά παντός τύπου. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι με το κατάλληλο αμπαλάρισμα και την προσοχή βεβαίως που θα δώσουν τα συνεργεία μετακόμισης δεν υπάρχει περίπτωση τα εύθραυστα αντικείμενα να υποστούν την παραμικρή φθορά. Τα συνεργεία μας διαθέτουν όλη τη γνώση και όλη την εμπειρία να επιλέξουν τα κατάλληλα υλικά αμπαλάζ όπως και τον τύπο του πακεταρίσματος για κάθε είδος εύθραυστου αντικειμένου. Για παράδειγμα άλλο είναι το αμπαλάζ που θα βάλουμε στα πιάτα και άλλου τύπου αμπαλάρισμα θα κάνουμε στα διακοσμητικά. Χρησιμοποιούμε διαφορετικά υλικά και διαφορετικές μεθόδους. Έχουμε την εμπειρία ώστε να κάνουμε τη δουλειά γρήγορα για να αποφύγουμε καθυστερήσεις κατά τη μετακόμιση.


Τεχνικές αμπαλάζ μετακομίσεων

Τα συνεργεία μας χρησιμοποιούν τελευταίου τύπου τεχνικές αμπαλάζ μετακομίσεων ώστε να πετύχουμε τέλειο αποτέλεσμα στον ελάχιστο χρόνο. Το καλύτερο υλικό για τα εύθραυστα αντικείμενα είναι το αεροπλάστ. Αυτό το χρησιμοποιούμε για το αμπαλάζ των πιάτων και των ποτηριών αλλά και των κουζινικών γενικότερα. Με απλά λόγια το αεροπλάστ είναι ένα ειδικό υλικό για μετακομίσεις. Είναι κάτι σαν ζελατίνα η οποία όμως έχει φυσαλίδες αέρα ώστε να απορροφούν τους κραδασμούς. Χρησιμοποιούμε το υλικό αυτό για να τυλίξουμε το κάθε εύθραυστο αντικείμενο ξεχωριστά. Επίσης τυλίγουμε και ολόκληρο το κουτί μεταφοράς των εύθραυστων αντικειμένων. Βεβαίως έξω από το κουτί γράφουμε εύθραυστον ώστε τα συνεργεία μετακόμισης να προσέξουν αυτό το κουτί και να μην το πετάξουν ούτε να το χτυπήσουν. Ακόμα και να συμβεί όμως αυτό εφόσον έγινε το κατάλληλο αμπαλάζ εύθραυστων αντικειμένων τα πιάτα και τα ποτήρια δεν θα πάθουν απολύτως τίποτα. Κάνουμε συχνά δοκιμές με δικά μας αντικείμενα τα οποία αφού τα βρούμε επιμελώς τα υποβάλλουμε σε δοκιμασίες χτυπώντας και πετώντας στο κουτί. στη συνέχεια ανοίγουμε το κουτί και επιβεβαιώνουμε ότι όλα είναι εντάξει και δεν είχαμε καμία φθορά και καμία απώλεια εύθραυστου υλικού. Η ασφάλεια προέρχεται από τον συνδυασμό τεχνικών αμπαλάζ διαμετακόμισης αλλά και της προσοχής που θα δώσουν τα συνεργεία κατά τη μεταφορά. Βεβαίως να τονίσουμε πως όταν έχουεμ να κάνουμε μεταφορά μουσικών οργάνων ή ιατρικοθυ εξοπλισμού τότε απαιτείται ιδιαίτερη τεχνογνωσία, την οποία η εταιρεία μας διαθετει. Εδώ μπορείτε να μάθετε λεπτομέρεεις για τη μεταφορά μουσικών οργάνων.

Τεχνικές αμπαλάζ μετακομίσεων

Αμπαλάρισμα και τοποθέτηση σε κούτες

Αμπαλάρισμα και τοποθέτηση σε κούτες

Αφού τυλίξουμε τα εύθραυστα αντικείμενα με το αεροπλάστ στη συνέχεια το τοποθετούμε σε κούτες. Καλό θα είναι οι κουτες να μην είναι τελείως γεμάτες. Προτιμούμε να αφήσουμε μία κούτα μισοάδεια και να τη γεμίσουμε με χαρτιά σε συνδυασμό με αεροπλάστ. Παρά να γεμίσουν ασφυκτικά μία κούτα Διότι σε αυτή την περίπτωση Προφανώς θα είναι πιο εύθραυστη. Χρησιμοποιούμε όσο περισσότερα υλικά απορρόφησης κραδασμών μπορούμε ώστε να πετύχουμε τη μέγιστη ασφάλεια κατά τη μετακόμιση. Αφού ολοκληρωθεί το αμπαλάζ Στη συνέχεια θα πρέπει να σφραγίσουμε την κούτα. Αυτό γίνεται με ειδική ταινία που διαθέτουν τα συνεργεία μας. Από πάνω τοποθετούμε σημείωση που αφορά περιγραφή των αντικειμένων που βάλαμε στην κούτα καθώς και πληροφορίες σχετικά με το χώρο στον οποίο πρόκειται να τοποθετηθούν όταν ολοκληρωθεί η μετακόμιση.


Αμπαλάζ οικοσκευών κατά τη μετακόμιση

Μία δεύτερη κατηγορία αντικειμένων τα οποία πρέπει να απαλλαγούμε είναι η οικοσκευή. Υπό τον όρο οικοσκευή περιλαμβάνονται όλες οι ηλεκτρικές συσκευές και γενικότερα τα μικρά αντικείμενα που χρησιμοποιούμε στο σπίτι και στην κουζίνα για να κάνουμε τις δουλειές μας. για το αμπαλάρισμα ηλεκτρικών συσκευών η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσουμε χάρτινα καλύμματα. Είτε θέλουμε να πακετάρουν με μικροσυσκευές είτε θέλουμε να πάρουμε μεγαλύτερα συσκευές όπως για παράδειγμα ψυγεία και πλυντήρια τα χάρτινα καλύμματα αποτελούν ιδανική λύση. Πρόκειται για υλικά αμπαλάζ τα οποία είναι μιας χρήσης και μετά το τέλος της μετακόμισης προωθούνται προς ανακύκλωση. Επιλέγουμε χάρτινα καλύμματα τα οποία απορροφούν τους κραδασμούς και προστατεύουν την οικοσκευή που έχουμε κάνει αμπαλάρισμα για τη μετακόμιση.

Αμπαλάζ οικοσκευών κατά τη μετακόμιση

Αμπαλάζ για μετακόμιση επίπλων

Αμπαλάζ για μετακόμιση επίπλων

Ερχόμαστε τώρα στα έπιπλα του σπιτιού που πρέπει να μετακομίσουμε. Εδώ είναι δύο ενέργειες που πρέπει να κάνουμε. Η πρώτη ενέργεια είναι η αποσυναρμολόγηση των επίπλων. Και ακολούθως η δεύτερη ενέργεια είναι το αμπαλάρισμα των επίπλων που αποσυναρμολογησαμε. Η αποσυναρμολόγηση γίνεται διότι είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε μετακόμιση μεταφέροντας ολόκληρα κρεβάτια, ολόκληρους καναπέδες, ολόκληρες πολυθρόνες η ολόκληρα σύνθετα. Όσο μικρότερα είναι τα αντικείμενα που μεταφέρονται σε μία μετακόμιση τόσο πιο ασφαλή είναι αυτά τα αντικείμενα. Και τόσο μικρότερος είναι ο κίνδυνος φθοράς. Τα συνεργεία μας έχουν την εμπειρία ώστε να μηδενίσουν κάθε κίνδυνο φθοράς των αντικειμένων χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά αμπαλάζ. Στα υλικά αυτά περιλαμβάνεται πολύ χοντρό χαρτόνι το οποίο προστατεύει από φθορές αλλά και κουβέρτα η οποία ενδεχομένως να τοποθετηθεί μεταξύ των επίπλων ώστε να αποφύγουμε κάθε περίπτωση να χτυπήσει το ένα με το άλλο. Όσο μικρότερα τα κομμάτια τόσο μικρότερη πιθανότητα να χτυπήσουν. Και όσο χοντρότερα, ανθεκτικότερα και απορροφητικότερα σε κραδασμούς τα υλικά αμπαλάζ τόσο μικρότερη η πιθανότητα φθοράς. εδώ είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι είναι μην λαμβάνουμε όλη την μέριμνα για το πολύ καλό αμπαλάζ χωρίς όμως αυτό να συνεπάγεται κακομεταχείριση κατά τη μεταφορά. Μεταφέρουμε τα έπιπλα αργά-αργά πιθανότατα και με χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. Τοποθετούμε το έπιπλα στο φορτηγό με τρόπο που να μην επιτρέπει φθορές. Και αφού φτάσουν τα έπιπλα στον προορισμό τους τα μεταφέρουμε πάλι αργά αργά. Ενδεχομένως πάλι με χρήση ανυψωτικού μηχανήματος στη μεταφορά ώστε να αποφύγουμε χτυπήματα στις σκάλες. Στη συνέχεια ανοίγουμε τις κούτες και συναρμολογούμε πάλι τα έπιπλα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παρακολουθήσετε όλη τη διαδικασία της μετακόμισης εάν το επιθυμείτε. Επίσης αν το επιθυμείτε μπορείτε να μας αφήσετε το κλειδί και να παραλάβετε τα έπιπλα όπως και την οικοσκευή όπως και τα μικροαντικείμενα στο καινούργιο χώρο στο οποίο μεταφέρθηκαν κατά τη μετακόμιση.


.

.