Τα πάντα για τις μεταφορές

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Αποστολάκης μεταφορική

6908828320

Μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων. Δημιουργήσαμε αυτό το άρθρο ότι θέλουμε να παρουσιάσουμε στις ιδιαιτερότητες που περιλαμβάνει η μεταφορά ιατρικού εξοπλισμού και ιατρικών μηχανημάτων. ένας απλός εξωτερικός παρατηρητής πιθανώς να υπέθετε ότι κάθε μεταφορική εταιρεία θα μπορεί να ασχοληθεί με μεταφορά ιατρικού εξοπλισμού. Αυτή η απλή σκέψη όμως δεν έχει λογική βάση. Ο ιατρικός εξοπλισμός όπως επίσης και τα μουσικά όργανα αποτελούν ιδιαίτερες περιπτώσεις μεταφορών που πρέπει να προσεγγίζονται από εξειδικευμένα συνεργεία με ιδιαίτερη προσοχή. Έχουμε αφειρώσει ένα άρθρο για να μιλήσουμε ειδικά για τη μεταφορά των μουσικών οργάνων.


Ιδιαιτερότητες της μεταφοράς ιατρικών οργάνων

Η μεταφορά ιατρικών οργάνων έχει δύο πολύ σημαντικές ιδιαιτερότητες σε σχέση με τις υπόλοιπες περιπτώσεις μεταφοράς αντικειμένων. Η πρώτη ιδιαιτερότητα αφορά στην ευαισθησία του ιατρικού εξοπλισμού. Μία μικρή μετακίνηση κατά τη μεταφορά με το φορτηγό στα δώσει να μην έχει καμία συνέπεια όταν μεταφέρουμε καναπέδες και πολυθρόνες. Όταν όμως μεταφέρουμε ιατρικό εξοπλισμό ακόμα και η παραμικρή αναταραχή κατά την μεταφορά μπορεί να αποβεί μοιραία.το πρόβλημα της ασφάλειας κατά τη μεταφορά ιατρικού εξοπλισμού γίνεται με το κατάλληλο εξειδικευμένο σωστό πακετάρισμα των μηχανημάτων. Η δεύτερη ιδιαιτερότητα αφορά τον όγκο και το βάρος των ιατρικών μηχανημάτων. κάποια ιατρικά μηχανήματα έχουν πολύ μεγάλο όγκο και αντίστοιχο χώρας όπως για παράδειγμα ο αξονικός τομογράφος και ο μαγνητικός τομογράφος. Σε τέτοιες περιπτώσεις απαιτούνται πολύ ιδιαίτερες τεχνικές για τη μεταφορά του εξοπλισμού. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα απαιτηθεί γερανός και ανυψωτικό μηχάνημα. με τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού από τη μεταφορική μας εταιρεία εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά των ιατρικών μηχανημάτων.

Ιδιαιτερότητες της μεταφοράς ιατρικών οργάνων

Πακετάρισμα ιατρικών μηχανημάτων

Πακετάρισμα ιατρικών μηχανημάτων

Το πακετάρισμα ιατρικών μηχανημάτων πριν από τη μεταφορά είναι το σημαντικότερο βήμα για την αξιόπιστη μετακίνηση του ιατρικού εξοπλισμού. Το επίπεδο ασφάλεια στο πακετάρισμα πρέπει να είναι στο μέγιστο δυνατό όταν καταλάβουμε μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων. Για να καταλάβουμε τη διαφορά ας πάρουμε το απλούστερο αμπαλάζ που αφορά τα έπιπλα. Κατά τη μεταφορά επίπλων θέλουμε το τυπικό αμπαλάζ που προστατεύει τα έπιπλα από χτυπήματα κατά τη μεταφορά τους. Όταν μεταφέρουμε μηχανήματα όπως για παράδειγμα ψυγεία ογκώδη ηλεκτρικά μηχανήματα τότε οι συνέπειες είναι περισσότερες γιατί μπορεί από το κούνημα θα χαλάσει το μηχάνημα. Για αυτό το λόγο παίρνουν αυξημένα μέτρα προστασίας τόσο κατά το αμπαλάρισμα όσο και κατά το δέσιμο πάνω στο φορτηγό. Όταν έχουμε να κάνουμε μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων τότε οι τεχνικές πακεταρίσματος είναι πολύ πιο προηγμένες. Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα προστασίας ώστε το ιατρικό μηχάνημα που θα μεταφέρουμε να μην υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να κουνηθεί έστω και στο ελάχιστο. Αυτό το επιτυγχάνουμε χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα υλικά πακεταρίσματος τα οποία ακόμα και σε ισχυρές αναταράξεις απορροφούν στο 100% των κραδασμών.η αγορά τέτοιου είδους υλικών αλλά και η χρήση τους κατά το πακετάρισμα ιατρικών οργάνων απαιτεί ιδιαίτερη τεχνογνωσία την οποία τα συνεργεία μας τη διαθέτουν. δεν έχετε παρά να μας καλέσετε να έρθουμε στο χώρο σας να δούμε τα μηχανήματα σας και δεν σας εξηγήσουμε με ποιο τρόπο και με ποια υλικά θα γίνει το πακετάρισμα των ιατρικών μηχανημάτων.


Ανυψωτικό μηχάνημα για τη μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων

Τα ογκώδη και βαριά ιατρικά μηχανήματα Δεν υπάρχει περίπτωση να μεταφραστούν περνώντας μέσα από τη σκάλα της πολυκατοικίας. ο μεγάλος όγκος καθιστά αυτού του είδους και μεταφορά απαγορευτική. Επίσης το μεγάλο βάρος δημιουργεί κινδύνους για την ασφάλεια των εργατών του προσωπικού μας που θα το κατεβάσουν το από τη σκάλα. Για αυτό το λόγο όταν αναλαμβάνουμε μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων πάντα προτείνουμε τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. Ποτέ δεν παίζουμε με την ασφάλεια των αντικειμένων που μεταφέρουμε ούτε με την ασφάλεια των υπαλλήλων της εταιρείας μας. Βεβαίως είναι και κάποιες περιπτώσεις που η χρήση του ανυψωτικού καθίσταται αναγκαία διότι το ιατρικό μηχάνημα ενδεχομένως να μην μπορεί να περάσει από την πόρτα του διαμερίσματος και να αναγκαστούν να το βγάλουμε από το μπαλκόνι. Σε περιπτώσεις αξονικών και μαγνητικών τομογράφων η μεταφορά γίνεται μόνο με ανυψωτικό μηχάνημα.

Ανυψωτικό μηχάνημα για τη μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων

Επιβάλλεται η χρήση ανυψωτικού κατά τη μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων

Επιβάλλεται η χρήση ανυψωτικού κατά τη μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων

Το κέρδος βέβαια δεν περιορίζεται μόνο στην εφικτότητα της μεταφοράς του ιατρικού μηχανήματος. Γλιτώνουμε πιθανές φθορές του μηχανήματος που θα συνέβαιναν εάν κατέβαινε από τη σκάλα διότι υπήρχε περίπτωση να χτυπήσεις στον τοίχο. Αυξάνει βεβαίως λίγο το κόστος μεταφοράς αλλά βελτιώνεται πολύ η αξιοπιστία. Επίσης λειτουργούμε φθορές της πολυκατοικίας από το χτύπημα με το ιατρικό μηχάνημα. Τέλος κερδίζουμε πολύ σε ταχύτητα διότι από τη στιγμή που θα μπει το ιατρικό μηχάνημα πάνω στο ανυψωτικό μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα έχει μεταφερθεί στο φορτηγό της εταιρείας μας. τα ίδια οφέλη έχουμε και κατά την τοποθέτηση του ιατρικού μηχανήματος στον προορισμό του. μέσο το ανυψωτικό μηχάνημα τόσο ιατρικός εξοπλισμός ανεβαίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στη νέα του θέση. ανεβαίνει η ασφάλεια τόσο για το ίδιο το μηχάνημα όσο και για τους τοίχους της πολυκατοικίας. αλλά πάνω από όλα υπάρχει ασφάλεια για τους εργαζομένους της εταιρείας μας οι οποίοι δεν κινδυνεύουν αναγκαζομενοι να σηκώνουν το τεράστιο βάρος του αξονικού τομογράφου στη σκάλα της πολυκατοικίας.


Αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολογηση μηχανημάτων

Σε ακραίες περιπτώσεις ενδέχεται να γίνει μερική αποσυναρμολόγηση ώστε να χωρέσει από την πόρτα του μπαλκονιού. στις νεότερες πολυκατοικίες που έχουν κατασκευαστεί την τελευταία 20ετία συνήθως υπάρχουν επαρκή ανοίγματα στο μπαλκόνι ώστε να μπορεί να περάσει το ιατρικό μηχάνημα. Σε παλαιότερες πολυκατοικίες όμως οι μπαλκονόπορτες είναι πολύ πιο φθηνές και Ισπανίας έχουμε επαρκή ανοίγματα. Εκεί ενδεχομένως να χρειαστεί να γίνει μερική αποσυναρμολόγηση του εξοπλισμού. το προσωπικό της εταιρείας μας έχει μεγάλη εμπειρία Σε τέτοιου είδους αποσυναρμολόγηση και επανασύνδεση διότι έχουμε παραλάβει και συνεχίζουμε να λαμβάνουμε πολύ συχνά μεταφορα ιατρικων μηχανηματων. Επιλέγουμε Ελληνικό προσωπικό και διατηρούμε με τους υπαλλήλους μας άριστη σχέση. Εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση μετακόμισης. Εδω θα μάθετε γιατί επιλέγουμε Έλληνες στο προσωπικό μας.

Αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολογηση μηχανημάτων

Ειδικές περιπτώσεις μεταφοράς

Ειδικές περιπτώσεις μεταφοράς

Η μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων συμπεριλαμβάνεται στις ειδικές περιπτώσεις μεταφοράς. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν όλες οι περιπτώσεις στις οποίες από απαιτούνται ειδικές τεχνικές από τη μεταφορική εταιρεία. Εδώ ανήκουν τα ευαίσθητα αντικείμενα όπως για παράδειγμα η μεταφορά μουσικών οργάνων Και ειδικότερα η μεταφορά πιάνου. Τα μεγάλα μουσικά όργανα αποτελούν ειδική κατηγορία μεταφοράς διότι συνδυάζουν την ευαισθησία με το μεγάλο βάρος και το μεγάλο όγκο. Παρουσιάζουν παρόμοια δυσκολία με τη μεταφορά ιατρικού εξοπλισμού. Για παράδειγμα ένα μεγάλο πιάνο καταλαμβάνει τεράστιο όγκο και μπορεί να ζυγίζει μέχρι και 600 κιλά. Επίσης Είναι πολύ ευαίσθητο και δεν πρέπει να κουνηθεί καθόλου κατά τη μεταφορά. το ίδιο πρόβλημα έχουμε με έναν μεγάλο αξονικό τομογράφο είμαι ένα μεγάλο μαγνητικό τομογράφο. η εταιρεία μας έχει αναλάβει πολλές φορές τέτοιου είδους μεταφορές και μπορούμε να έρθουμε στο χώρο μας και θα σας εξηγήσουμε ποιες τεχνικές θα γίνει με ασφάλεια η μεταφορά των ευαίσθητων αντικειμένων σας. Επίσης στις ειδικές περιπτώσεις μεταφοράς περιλαμβάνεται η μεταφορά βαρέων αντικειμένων όπως για παράδειγμα το η μεταφορά ψυγείου. Μπορείτε να δείτε περισσότερες τεχνικές μεταφοράς και ειδικές περιπτώσεις εάν μεταβείτε στην κεντρική σελίδα της μεταφορικής μας εταιρείας.


.

.