Τα πάντα για τις μεταφορές

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Αποστολάκης μεταφορική

6908828320

Ελληνικό προσωπικό στις μετακομίσεις

Στηρίζουμε τους νέους ανθρώπους από την ιδιαίτερη πατρίδα μας. Γνωρίζουμε όχι μόνο τον ίδιο τον υπάλληλο αλλά και την οικογένειά του. Τον στηρίζουμε και μας στηρίζει. Αναπτύσσουμε προσωπική σχέση με όλους τους εργαζόμενους στην εταιρεία μας. Δίνουμε δουλειά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της κρίσης που ζούμε. Και αποδεδειγμένα το προσωπικό μας ανταμοίβει με εργατικότητα, συνέπεια και αξιοπιστία.


Εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας

Επενδύουμε στην εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας μας πάνω σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στις μετακομίσεις. Όλο το προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε μετακόμιση. Όταν διαβάζετε ότι η εταιρία μας αναλαμβάνει ποιοτικές ανακαινίσεις αυτό δεν είναι μία γενική κοινοτυπία που γράφουν όλοι αλλά στηρίζεται στη συγκεκριμένη εκπαίδευση που έχουν λάβει όλοι οι υπάλληλοι της εταιρείας μας. επενδύουμε στην εκπαίδευση του προσωπικού γιατί γνωρίζουμε ότι οι υπάλληλοί μας είναι συνεργάτες μας θα μας στηρίξουν Για πολλές δεκαετίες. Επενδύουμε σε εκπαιδευτικές διαδικασίες διότι θέλουμε μεμονωμένα ο κάθε υπάλληλος να μπορεί να διεκπεραιώσει όλες τις εργασίες που απαιτούνται σε μία μεταφορική εταιρεία.

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας

Στηρίζουμε τους συμπατριώτες μας

Στηρίζουμε τους συμπατριώτες μας

Με απλά λόγια, η επιλογή μας να στηρίξουμε τους συμπατριώτες μας επιλέγοντας Ελληνικό προσωπικό οδηγεί σε μόνιμη εργασιακή σχέση. Οι υπάλληλοι γίνονται συνεργάτες και αισθάνονται ότι η εταιρεία είναι δική τους. Και βεβαίως η πολυδιάστατη κάλυψη που τους παρέχει η μεταφορική εταιρεία συνηγορεί ώστε αυτό να μην απέχει πολύ από την πραγματικότητα.


Καταπολέμηση της ανεργίας

Η ανεργία έχει εκτοξευτεί τα τελευταία χρόνια κυρίως στους νέους. Κανένας δεν μπορεί να διώξει από πάνω του την ευθύνη για την ανεργία στη νέα γενια. φροντίζουμε ώστε στο δικό μας κοινωνικό και οικογενειακό κύκλο όσο μπορούμε να βάζουμε στη δουλειά δικά μας παιδιά. όταν σφυρίζει ο άνθρωπος αυτός θα σε στηρίξει.

Καταπολέμηση της ανεργίας

Γιατί προτιμάμε Ελληνικό προσωπικό

Γιατί προτιμάμε Ελληνικό προσωπικό

Προτιμάμε ελληνικό προσωπικό διότι θέλουμε τα χρήματα να ανακυκλώνονται στην ελληνική αγορά. είναι κοινό μυστικό ότι πολλές εταιρείες επιλέγουν αλλοδαπούς με στόχο τη μείωση το κόστους. αυτό όμως μακροπρόθεσμα δεν είναι καλό είναι ότι όταν η εταιρεία χτίζει σε αλλοδαπούς σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάζει συνεχώς προσωπικό. Επίσης μία μεταφορική εταιρεία που έχει επιλέξει αλλοδαπούς θα πρέπει να δημιουργήσει τις ισχυρότερους μηχανισμους ελέγχου σε σύγκριση με μία εταιρεία σαν τη δική μας που επιλέγει προσωπικό από ένα κλειστό κύκλο φίλων και συγχωριανών.


Πραγματικά κερδίζουμε με το Ελληνικό προσωπικό

Και βεβαίως επειδή δεν είμαστε υπεράνω χρημάτων οφείλουμε να τονίσουμε ότι βγαίνουν κερδισμένοι από αυτή την επιλογή μας. Εμείς κερδίζουμε περισσότερο διότι προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και μπορεί να παράγει περισσότερα πράγματα λιγότερο χρόνο. Επίσης η επιλογή του ελληνικού προσωπικού στη μεταφορική μας εταιρεία ενισχύει κατακόρυφα την αξιοπιστία. Οτιδήποτε στραβό πάει να συμβεί, το προσωπικό θα το εντοπίσει αμέσως και να το προλάβει πρωτού συμβεί. Αυτό σημαίνει εμπειρία στις μεταφορές και τις μετακομίσεις. Και βεβαίως αυτό ακριβώς σημαίνει αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία.

Πραγματικά κερδίζουμε με το Ελληνικό προσωπικό

Εκπαίδευση του προσωπικού

Εκπαίδευση του προσωπικού

Παρόλο που τομέας των μεταφορών και των μετακομίσεων έχει τεράστια ζήτηση στην ελληνική αγορά δυστυχώς δεν υπάρχουν σχολές οι οποίες να εκπαιδεύουν τον κόσμο πάνω σε τεχνικές μετακόμισης. Όπως γνωρίζει πολύ καλά κάθε άνθρωπος που έχει συνεργαστεί με μεταφορική εταιρεία, τη μετακόμιση δεν είναι απλά ότι παίρνουμε τα έπιπλα τα πετάμε στο φορτηγό και στη συνέχεια τα ρίχνουμε στο καινούργιο σπίτι. Μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία πρέπει να δημιουργεί δομές ελέγχου και ασφάλειας τόσο για το προσωπικό όσο και για τα μεταφερόμενα αντικείμενα. Η απόκτηση αυτής της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας απαιτεί ειδική εκπαίδευση. Όλα τα μέλη του προσωπικού μας έχουν λάβει αυτή την εκπαίδευση και είναι σε θέση να διεκπεραιώσουν με ασφάλεια και αξιοπιστία καθεμία από τις διαδικασίες που απαιτεί η ασφαλής και ποιοτική μετακόμιση. Η εκπαίδευση του προσωπικού και η δημιουργία εκπαιδευμένο συνεργατών αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη της μεταφορικής μας εταιρείας. Καθημερινά επιβεβαιώνουμε την ορθότητα της απόφασης μας να δουλεύουμε με ελληνικό προσωπικό.


Εκπαίδευση προσωπικού στη μεταφορά μουσικών οργάνων

Η μεταφορά μουσικών οργάνων δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Πρόκειται για αντικείμενα υψηλής αξίας με μεγάλο όγκο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μεταφερθούν με ασφάλεια στο νέο χώρο εγκατάστασης. ένα ογκώδες μουσικό όργανο θα πρέπει να βγει με ασφάλεια από το χώρο στον οποίο ήδη βρίσκεται και να μεταφερθεί μέσω του μπαλκονιού στο φορτηγό χρησιμοποιώντας ανυψωτικό μηχάνημα για τη μεταφορά. Μόνο έτσι μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υποστεί φθορές από το χτύπημα στους τοίχους της σκάλας της πολυκατοικίας. Το ελληνικό προσωπικό της εταιρείας μας έχει εκπαιδευτεί ώστε να απαλλαγεί σωστά το μουσικό όργανο όπως για παράδειγμα το πιάνο ώστε να μην κινδυνεύει από τυχόν χτυπήματα κατά την μεταφορά του. Επίσης έχει γίνει ειδική εκπαίδευση και την τοποθέτηση αυτούς το φορτηγό και τη μεταφορά στο νέο χώρο. Βεβαίως η μεταφορά του πιάνου είναι τελείως διαφορετική υπόθεση από τη μεταφορά του καναπέ η της βιβλιοθήκες ή της οικοσκευής. τα πρωτόκολλα που τηρούμε και οι διαδικασίες ασφαλείας είναι σαφώς ισχυρότερες.Αυτό θα το διαπιστώσετε από την πρώτη στιγμή που το προσωπικό της μεταφορικής μας εταιρείας θα επισκεφτεί το χώρο σας και να διεκπεραιώσει τη μεταφορά μουσικών οργάνων.

Εκπαίδευση στη μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων

Ακόμα πιο απαιτητικές είναι οι διαδικασίες κατά τη μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων. Τα ιατρικά μηχανήματα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα. Ακόμα και ένα μικρό χτύπημα μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη φορά κατά τη μεταφορά ιατρικού εξοπλισμού. Όταν αναλαμβάνουμε τέτοιου είδους μεταφορά τηρούμε τις απαραίτητες διαδικασίες όπως αυτές καθορίζονται από τους διεθνείς οργανισμούς. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εκπαιδευμένο ώστε να τηρεί με λεπτομέρεια όλες τις επιταγές των πρωτοκόλλων μεταφοράς ιατρικών μηχανημάτων.


ΑΕκπαίδευση στη συσκευασία αμπαλάζ

Εννοείται βεβαίως ότι το προσωπικό της εταιρείας μας γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως να κάνει σωστά το αμπαλάζ για κάθε τύπο μεταφερόμενου αντικειμένου. Οποιοσδήποτε έχει προσπαθήσει να κάνει μετακόμιση μόνος του, χωρίς μεταφορική εταιρεία, γνωρίζει πολύ καλά ότι το δυσκολότερο κομμάτι δεν είχε μεταφορά τώρα αντικειμένων αλλά το πακετάρισμα αυτών. Το προσωπικό στη δική μας μεταφορική εταιρεία είναι σε θέση να αναλάβει το πακετάρισμα όλων των αντικειμένων φροντίζοντας ώστε να γίνει σωστά το αμπαλάζ. Τηρούμε διαδικασίες για το ποιοτικό αμπαλαρισμα διότι αυτό αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την ασφαλή μεταφορά των ακινήτων σε μία μετακόμιση.Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη συσκευασία αμπαλάζ στις μετακομίσεις.

Αξιόπιστες λύσεις μετακόμισης

Η σωστή επιλογή του προσωπικού σε συνδυασμό με την εκπαίδευση των εργαζομένων στη μεταφορική μας εταιρεία εγγυάται αξιόπιστες λύσεις μετακόμισης. Εάν έχετε διαβάσει το άρθρο μας μέχρι εδώ σίγουρα καταλαβαίνετε με ποιον τρόπο η εταιρεία μας εγγυάται την αξιοπιστία στη μετακόμιση. Όλα όσα γράφουμε στην ιστοσελίδα μας στηρίζονται και αιτιολογουνται πλήρως τόσο από τον εξοπλισμός μετακομίσεων που διαθέτουμε όσο και από την εκπαίδευση του προσωπικού μας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην κεντρική σελίδα της μεταφορικής μας εταιρείας. LINK


.

.