Τα πάντα για τις μεταφορές

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Αποστολάκης μεταφορική

6908828320

Μεταφορά ψυγείου

Η μεταφορά ψυγείου είναι μία από τις πιο συχνές εργασίες που αναλαμβάνει μία μεταφορική εταιρεία. Το ψυγείο είναι ένα από τα πιο ογκώδη αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι μας. Πολύ συχνά είναι απαραίτητο να γίνει μεταφορά ψυγείου είτε λόγω μετακόμισης στο νέο χώρο είτε λόγω βλάβης που πρέπει να πάει στον τεχνικό για να διορθωθεί. σε αντίθεση με άλλα ογκώδη αντικείμενα το ψυγείο δεν είναι δυνατόν να υποστεί αποσυναρμολόγηση. Θα πρέπει να μεταφερθεί αυτούσιο και βάλτε σε κατακόρυφη θέση. Για το προσωπικό της εταιρείας μας η μεταφορά ενός ψυγείου είναι μία από τις πιο απλές μεταφορικές εργασίες.


Προετοιμασία μεταφοράς του ψυγείου

Πολύ πριν έρθει η μεταφορική εταιρεία στο σπίτι σας θα πρέπει να μεριμνήσετε για το άδειασμα του ψυγείου. Πρώτα από όλα θα πρέπει να βγάλετε από το ψυγείο όλα τα τρόφιμα, τόσο από τη συντήρηση όσο και από την κατάψυξη. Στη συνέχεια θα πρέπει να αποσυνδέσετε την παροχή νερού στην περίπτωση που το ψυγείο σας έχει δυνατότητα παγομηχανής η διαθέτει βρυσάκι νερού. Αφού αδειάζει το ψυγείο και κλείνει η παροχή του νερού στη συνέχεια μπορείτε να βγάλετε το ψυγείο από την πρίζα. αυτό θα πρέπει να γίνει αρκετές ώρες πριν έρθει η μεταφορική εταιρεία ώστε να δώσουμε χρόνο για να λιώσουν τα κομμάτια του πάγου. Το λιώσιμο των πάγων προκαλεί νερά τα οποία θα πρέπει να τα έχουμε σκουπίσει όταν θα περιμένουμε τη μεταφορική εταιρεία. Το σκούπισμα το νερό είναι απαραίτητο για να μην γλιστρήσει κάποιος και για να μη προκαλέσουμε ατύχημα κατά τη μεταφορά του ψυγείου.

Προετοιμασία μεταφοράς του ψυγείου

Μεταφορά ψυγείου

Καθάρισμα του ψυγείου

Εφόσον το ψυγείο θα αδειάσει είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να καθαρίζουμε το εσωτερικό του. Για την καθαριότητα του ψυγείου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα διάλυμα απορρυπαντικού σε νερό. Με το διάλυμα αυτό μπορούμε να καθαρίζουμε το εσωτερικό του ψυγείου σε και τα ράφια. Είναι ευκαιρία τώρα που θα βγάλουμε τα ράφια να καθαρίσουμε κιόλας. Κάποιοι χρησιμοποιούν ξύδι για την καθαριότητα του ψυγείου. Η επιλογή του ξυδιού γίνεται διότι υπάρχει η φήμη ότι απομακρύνει τις μυρωδιές. Όμως οι κατασκευαστές ψυγεία συνιστών να αποφεύγουμε ταξίδια και την καθαριότητα. Ο λόγος αυτής της σύστασης είναι δύο το ξύδι ενδέχεται να προκαλέσει φθορά στα πλαστικά μέρη του ψυγείου. Εάν επιλέξουμε να καθαρίσουμε το ψυγείο θα πρέπει το καθάρισμα να έχει ολοκληρωθεί και να έχουν σκουπιστεί τα νερά που πέσανε κάτω για το λόγο που αναφέραμε παραπάνω. για να αποφύγουμε ατυχήματα κατά τη μεταφορά του ψυγείου.


Αμπαλάζ κατά τη μεταφορά ψυγείου

Αφού έχετε μεριμνήσει για την αποσύνδεση του ψυγείου το λιώσιμο των πάγων και την καθαριότητα του ψυγείου στη συνέχεια έρχεται η μεταφορική εταιρεία για να αναλάβει το πακετάρισμα του ψυγείου. Εμείς χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα υλικά πακεταρίσματος για το αμπαλάζ κατά τη μεταφορά ψυγείου ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος φθοράς της συσκευής. Το αμπαλάρισμα γίνεται για να είναι προστατευμένα το ψυγείο σε περίπτωση που χτυπήθηκαν τη μεταφορά με το φορτηγό ή κατά τη μεταφορά στη σκάλα της πολυκατοικίας. Πάντα ένα σωστό αμπαλάζ στη μετακόμιση προστατεύει τα αντικείμενα πού μεταφέρουμε.

Αμπαλάζ κατά τη μεταφορά ψυγείου

Διαδικασία μεταφοράς του ψυγείου

Διαδικασία μεταφοράς του ψυγείου

Αφου αμπαλάρουμε το ψυγείο στη συνέχεια θα πρέπει να φτάσει στο φορτηγό. Για τη διαδικασία αυτή το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε ανυψωτικό μηχάνημα. το κέρδος από τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος κατά τη μεταφορά ψυγείου είναι ότι αποφεύγουμε τη φθορά του ψυγείου για τη μεταφορά από τις σκάλες. Και βεβαίως εδώ να τονίσουμε ότι δεν κινδυνεύει μόνο το ψυγείο από φορά αλλά και μετέβη και ο τοίχος της πολυκατοικίας. Εάν γίνει φορά θα κληθούμε να το πληρώσουμε. ένα δεύτερο χέρι τους που έχουμε από τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος κατά τη μεταφορά ψυγείου είναι ότι το ανυψωτικό μηχάνημα στο κέντρο προς το ψυγείο θα μεταφέρεται πάντα σε οριζόντια θέση.


Τι πρέπει να προσέξουμε κατά την μεταφορά ψυγείου

Το σημαντικότερο που πρέπει να προσέξουμε κατά τη μεταφορά ψυγείου είναι να παραμείνει πάντα σε όρθια θέση. Εάν χρησιμοποιήσουμε ανυψωτικό μηχάνημα αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει. Εάν δεν έχουμε τη δυνατότητα χρήσης ανυψωτικού μηχανήματος και αναγκαστούμε να μεταφέρουμε το ψυγείο από τις καλά τότε το προσωπικό της εταιρείας θα μεριμνήσει για τη μεταφορά του ψυγείου σε όρθια θέση. Η διατήρηση στην όρθια θέση θα γίνει και κατά τη μεταφορά με το φορτηγό. Ποτέ δεν βάζουμε το ψυγείο σε οριζόντια θέση αλλά το διατηρούμε πάντα σε κατακόρυφη θέση μέσα στο φορτηγό που το μεταφέρει. Για να γίνει αυτό δένουμε το ψυγείο με ιμάντες στην καρότσα του φορτηγού ώστε να μην μπορεί να μετακινηθεί για κανένα λόγο. ένα τελευταίο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε κατά τη μεταφορά ψυγείου είναι να ενημερώσουμε τον ιδιοκτήτη του ψυγείου σχετικά με την αφαίρεση των τροφίμων που περιγράψαμε παραπάνω. είναι μία δουλειά θα πρέπει να έχει γίνει πριν έρθουν τα συνεργεία της εταιρείας μας με τη μεταφορά του ψυγείου.

Τι πρέπει να προσέξουμε κατά την μεταφορά ψυγείου

Απαιτητικές μεταφορές

Εδώ αξίζει τον κόπο να σημειώσουμε ότι η μεταφορά ψυγείου δεν συγκαταλέγεται στις περιπτώσεις απαιτητικών μεταφορών. Το ψυγείο δεν έχει ούτε το βάρος ούτε τον όγκο που θα το καθιστούσαν δύσκολο στη μεταφορά. Όταν μιλάμε για απαιτητικές μεταφορές αναφερόμαστε Σε πιο μεγάλα για πιο βαριά αντικείμενα. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι η μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων. Η πιο δύσκολη περίπτωση μεταφοράς ιατρικού μηχανήματος είναι ο αξονικός τομογράφος. Είναι ένα ιατρικό μηχάνημα με πολύ μεγάλο όγκο και πολύ μεγάλο βάρος. Επίσης μεταφορά αξονικού τομογράφου γίνεται ακόμα δυσκολότερη εξαιτίας της ευαισθησίας που έχει το συγκεκριμένο ιατρικό μηχάνημα. Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε ότι η μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων είναι μία απαιτητική περίπτωση μεταφοράς. Άλλη μία τέτοια περίπτωση είναι η μεταφορά πιάνου. Το πιάνο είναι ένα πολύ ογκώδες και πολύ βαρύ μουσικό όργανο που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 600 κιλά βάρος. Η μεταφορά πιάνου απαιτεί ιδιαίτερη τεχνογνωσία όπως επίσης και το κατάλληλο εξοπλισμό τόσο για το αμπαλάζ όσο και γιατί μετακίνηση από και προς τους ορόφους. Συνήθως απαιτείται και γερανός και ανυψωτικό μηχάνημα για μία απαιτητική μεταφορά πιάνου. Όσο για τα υπόλοιπα μουσικά όργανα δεν θα λέγαμε ότι δεν καταλάβατε στις απαιτητικές μεταφορές. Εάν εξαιρέσουμε τη μεταφορά ενός πιάνου τότε μπορούμε να πούμε ότι θεωρείται απλή μεταφορική εργασία η μεταφορά μουσικών οργάνων.

Αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία

Τολμούμε να ισχυριστούμε ότι είμαστε μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία διότι έχουμε επένδυση στην εκπαίδευση του προσωπικού μας. Πρώτα από όλα επιλέγουμε ελληνικό προσωπικό και κατά προτίμηση ανθρώπους κατάγονται από την ιδιαίτερη πατρίδα μας. διατηρούμε σχέση ζωής με τους υπαλλήλους της εταιρείας μας και φροντίζουμε συνεχώς για τη βελτίωση της τεχνικής τους κατάρτισης. κάθε στέλεχος του προσωπικού μας είναι σε θέση να διεκπεραιώσει όλων των ειδών τις μεταφορές και μετακομίσεις. Ακόμα και πολύ απαιτητικές εργασίες μεταφοράς όπως για παράδειγμα η μεταφορά αξονικού τομογράφου και η μεταφορά πιάνου. στην κεντρική μας σελίδα μπορείτε να δείτε όλα τα αντικείμενα με τα οποία ασχολείται η μεταφορική μας εταιρεία.


.

.